Sint

Kindervoorstellingen

Woensdag 22 november

Theater De Maagd
13.00 - 14.30 - 16.00 - 17.30 en 19.00 uur

Kindervoorstellingen

Sint Nicolaas en zijn Pieten zijn deze middag de baas van theater De Maagd en dat belooft wat. De Kindervoorstellingen zijn bijzonder afwisselend met allerlei kleurrijke en zelfs imposante decors. Veel Pieten in allerlei kostuums, veel muziek, nieuwe liedjes en dans. Eigenlijk is het als een musical. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het verhaal goed volgen en zullen genieten van het begin tot het einde.

Voor deze voorstelling, die ongeveer een uur duurt, wordt het toneel omgetoverd tot Pietenschool. Sint heeft meer Pieten met een Pieten-diploma nodig. Hij kan wel wat extra hulp gebruiken. Daarom heeft hij de Pietenschool geopend in Bergen op Zoom. Hij doet een speciaal verzoek aan alle kinderen uit de stad, om Hulppiet te worden. Maar er zijn slechts twee knapen, die zich aanmelden voor de Pietenlessen. Toch vreemd, kan Sinterklaas niet meer op de kinderen uit Bergen op Zoom rekenen? Dit lijkt niet pluis én dat is het ook niet! We hebben hier met boeven te maken. Ze hebben wel zin in al die cadeautjes in de pakjeskamer en ze maken een plannetje. Het lijkt erop dat het gaat lukken. De Pieten raken helemaal in de war. Gelukkig weet Sint Nicolaas wél raad met de boeven. O, o, o waar zouden de Pieten zijn zonder de Sint …..

kaartverkoop
Bij de kaartverkoop zondagmiddag 19 november zijn alle kaarten voor de Kindervoorstellingen verkocht. De Sint kan rekenen op veel belangstelling. We zijn daar erg blij mee, maar tegelijkertijd vinden we het jammer dat we mensen moeten teleurstellen.

De kindervoorstellingen zijn een co-productie van de Stichting Sint-Nicolaas Bergen op Zoom en het Cultuurbedrijf.

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet