Sint

Sinterklaas-Gezinsviering

3 december
11.00 uur – gezinsviering, OLV van Lourdeskerk
4 december
15.30 - 17.30 uur Sint in het Parochiecentrum

Sinterklaas-Gezinsviering

In de kerk OLV van Lourdes kerk, Prins Bernhardlaan 66, vindt om 11.00 de gezinsviering plaats. Sint en zijn Pieten zijn daar te gast. De viering staat in zijn geheel in het teken van het Sint Nicolaasfeest. De band van Pieten speelt de bekende liedjes. Het is een bijzonder samen zijn in de kerk.

Hulp voor de Sint
Sinterklaas vraagt aan de kinderen hem een handje te helpen. Intussen zijn zij immers echte Hulppieten geworden. De kinderen die naar de kerk komen, mogen voor kinderen bij wie het Sinterklaasfeest niet heel groots gevierd kan worden een cadeautje meenemen. Op hun verlanglijstje staan toiletspulletjes (bijvoorbeeld zeep, shampoo), mutsen, sjaals en handschoenen. Bedankt voor je hulp!

Kom naar de Sint in het parochiecentrum
Pastor Paul Verbeek draagt de Sint een warm hart toe en heeft hem gevraagd, om op bezoek te komen aan de pastorie aan de Burg. Stulemeijerlaan. De Sint heeft al laten weten dat hij komt, maandag 4 december! En ook alle kinderen mogen langs komen, om de Sint een hand te geven of een liedje voor hem te zingen of een geheimpje te verklappen… dat kan nog net. Twee dagen later vertrekken de Sint en zijn Pieten weer.

Kleuren

Kan je ook niet wachten?

Maak dan alvast een mooie tekening voor Sinterklaas, of klik hier voor één van die mooie kleurplaten van Tekenpiet.

Knutsel Piet