Sint

Sint’s Muziekspektakel

Zondag 19 november

De Stoelemat
14.30 uur - Sint’s Muziekspektakel

Sint’s Muziekspektakel

Sint’s Muziekspektakel is de leukste muzikale show met de Muziekpieten van de Sint.
Gratis entree! Voor de kinderen is het een gezellige middag waar volop gedanst en gezongen kan worden. En dit jaar maken we er het Muziekspektakel 2.0 van …

Met Feestpiet Jojo die de spectaculaire opening voor zijn rekening neemt. Dus kom op tijd en laat je verrassen. Hoofdpiet Pedro is de presentator. Hij slaat geen een liedje over en je hoort zelfs nieuwe liedjes! Bedenkos ‘Joehooee’en Zoekpiet ‘Ja hij is Zoekpiet’ zijn er ook. Voor de kinderen is er veel plek, om dicht bij de Pieten zijn. De Pieten dansen en zingen namelijk over een lange catwalk met mooie lichtjes, die tot ver in de zaal reikt.

En nog een paar verrassingen … wist je dat Knutselpiet kan zingen en dat Bedenkos kan … dansen? Kom maar eens kijken. De Sint komt ook. Hij is een allergrootste fan van de live-muziek van de Pietenband. Na afloop zijn Sint en zijn Pieten in de zaal. Tijd voor de meest mooie fotomomentjes, die de papa’s en mama’s zelf mogen maken.

De kaartverkoop voor de Kindervoorstellingen in de Maagd is deze middag verplaatst naar de kassa’s van de Stoelemat, vanaf 13.30 uur.

 

 

Kleuren

Kan je ook niet wachten?

Maak dan alvast een mooie tekening voor Sinterklaas, of klik hier voor één van die mooie kleurplaten van Tekenpiet.

Knutsel Piet