Sint

Sint’s Muziekspektakel

Zondag 18 november

De Stoelemat
14.30 uur - aanvang muzikale show

Sint’s Muziekspektakel

Sint’s Muziekspektakel is de leukste muzikale show met de Muziekpieten van de Sint. Het entree is gratis en het hele gezin is welkom!
Het een gezellige middag waar de kinderen volop kunnen meezingen en dansen met de Zangpieten en de Danspieten. Voor hen is er een plekje dichtbij het podium. Tijdens de show hoor je de bekende liedjes van de Sinterklaas CD’s uit Bergen op Zoom en ook nieuwe liedjes!

Na afloop zijn Sint en zijn Pieten in de zaal. Tijd voor de meest mooie fotomomentjes, die de papa’s en mama’s zelf mogen maken.

Deze middag kun je bij de Stoelemat ook terecht voor de kaartverkoop van de Kindervoorstellingen in de Maagd. Vanaf 13.30 uur, voorafgaand aan de show, gaan de kassa’s van de Stoelenmat open.

 

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet