Sint

Studio Pepernoot

vanaf woensdag 15 november elke maandag, woensdag & vrijdag
in de Sinterklaastijd

Studio Pepernoot

Studio Pepernoot is het gezellige TV programma over alles wat met het Sinterklaasfeest in Bergen op Zoom te maken heeft. Elke week is er op maandag, woensdag én vrijdag een nieuwe uitzending van Studio Pepernoot. Roos en Zoekpiet presenteren dit flitsende programma. In korte filmpjes brengen de Pieten, en natuurlijk ook Sint Nicolaas, de kinderen op de hoogte van hun voorbereidingen. Ze beleven van alles nu ze bij ons in de stad zijn en ze komen op de meest verrassende plekken.

Scholen-dans-wedstrijd
Hoofdpiet daagt alle scholen uit, om hun dans-kunsten te presenteren. Maak met je klas of met je school een leuke dans op een van de lievelingsliedjes van Sinterklaas. Stuur een filmpje van jullie dans naar info@studiopepernoot.nl . Als je in de prijzen valt, hoor je dat op school. Laat maar eens zien wat jullie in huis hebben, Spaanse Samba in combinatie met Hollands glorie!

Studio Pepernoot is een samenwerking tussen ZuidWest TV en Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom. De uitzendingen starten om 10.00 uur en worden heel de dag elk uur herhaald. In het weekend worden de drie uitzendingen herhaald. De uitzendingen zijn ook terug te zien via www.studiopepernoot.nl .

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet