Sint

Studio Pepernoot

elke schooldag vanaf vrijdag 15 november
tot en met donderdag 5 december

Studio Pepernoot

Studio Pepernoot is het gezellige TV programma over alles wat met het Sinterklaasfeest in Bergen op Zoom te maken heeft. Elke schooldag is er een nieuwe korte uitzending van Studio Pepernoot. Roos en Zoekpiet presenteren dit flitsende programma. In korte filmpjes brengen de Pieten, en natuurlijk ook Sint Nicolaas, de kinderen op de hoogte van hun voorbereidingen. Ze beleven van alles nu ze bij ons in de stad zijn en ze komen op de meest verrassende plekken.

Elke schooldag is er om 10.00 een  nieuwe uitzending van Studiopepernoot te zien, die heel de dag elk uur herhaald wordt. In het weekend worden de vijf uitzendingen herhaald. De uitzendingen zijn ook terug te zien via www.studiopepernoot.nl .”

Studio Pepernoot is een samenwerking tussen ZuidWest TV en Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom.

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet