Sinterklaas op bezoek

Sint Nicolaas heeft een druk programma, vol met leuke activiteiten. Toch maakt hij plaats in zijn agenda om op bezoek te gaan bij scholen, verzorgingshuizen en (sport)verenigingen. En hij komt graag bij de kinderen thuis op bezoek. Het lukt hem elk jaar om samen met zijn Pieten zo’n 100 bezoekjes af te leggen!

Bedrijven kunnen contact opnemen als ze op zoek zijn naar een leuke invulling van hun Sinterklaasfeest. In de afgelopen jaren werden bijvoorbeeld de klanten van Bergse bakkers getrakteerd op de Grote Bedenkos-show. Voor personeelsverenigingen organiseerde Stichting Sint Nicolaas ontmoetingen met de Sint en zelfs een ontbijt. En de ‘op maat gemaakte’ muzikale Sinterklaas-shows bleken een groot succes.

Neem gerust contact op met Stichting Sint Nicolaas bij interesse voor een bezoek van de Sint en zijn Pieten. Contactpersoon is Ton Verraes, telefoon 06-10110057, e-mail bezoeken@sintboz.nl.

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet