Van alles te koop

In het winkeltje van Sint zijn allerlei Sint & Piet ‘hebbe-dinge’ te koop.
Bij de Sinterklaasactiviteiten is de winkel altijd ergens te vinden en sommige gadgets zijn ook op andere plaatsen in de stad te koop.

Wat dacht je van ….

Buttons
Leuk om je pietenmuts te versieren! Heb je één favoriete Piet of kies je ze allemaal of … wordt het de Sint? Er is volop keus. Voor maar 1 euro per stuk

Studio Pepernoot T-Shirt
Daar kun je mee voor de dag komen en met al die felgekleurde t-shirts wordt elk feestje met de Sint een vrolijke boel. Een t-shirt kost 5 euro.

Pietenschool-rugzak

Wil jij net als alle Pieten ook een Pietenschool-rugzak? Dan ben je klaar om naar de leukste school van heel de stad te gaan! Kies je lievelingskleur en laat je verrassen door de Sint en Pieten-spulletjes in de rugzak. Een mooi cadeau voor een mooie prijs, 4 euro.
Je kunt ze ook kopen bij MCD Bloemendaal, JUMBO Het Kompas, Top1Toys en Dietvorst Feestartikelen.

CD ‘Trippel Trappel’
Thuis ook een Sinterklaasfeestje maken? Dat doe je met de CD ‘Trippel Trappel’ met de bekende liedjes van de Pietenband en de Muziekpieten. Voor 7,50 euro, ook te koop bij Primera Zonneplein & Halsteren, Top1Toys, MCD Bloemendaal, Rookshop de Schelde, Dietvorst Feestartikelen en Jumbo het Kompas.

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet