Jubileumboek

Na het uitzwaaien van Sint Nicolaas op 6 december 2015 vanaf de loswal werd de laatste hand gelegd aan het Jubileumboek ‘Sint Nicolaas in Bergen op Zoom’ – 100 jaar Stichting Sint Nicolaas.

Een uitgebreid overzicht van het Sint Nicolaasfeest in onze stad in de afgelopen 100 jaar, prachtig vormgegeven met historische foto’s. Herkenning voor de één en de historie ontdekken voor de ander. En met tot slot de beelden van de feestelijkheden in het Jubileumjaar.

Het Jubileumboek is voor 10 euro te koop in het winkeltje van de Sint tijdens de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas. En in de Sinterklaastijd ook bij Primera Halsteren, Primera Zonneplein, MCD Bloemendaal, Dietvorst Feestartikelen en Jumbo Het Kompas.

Jubileumboek

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

De nieuwe CD van de Pietenband en de Zangpieten is uit! De titel is ‘Trippel Trappel’. Al de nieuwe liedjes waren voor het eerst te horen bij Sint’s Muziekspektakel. De liedjes van Bedenkos en van Zoekpiet staan er ook op. Leuk, om die voortaan ook thuis te kunnen horen. Ontdek hier waar je de CD kunt kopen.

Wegwijs Piet